Jeg troede, at  jeg endelig kunne begynde at nyde mit otium - som pensionist. Derfor havde jeg stoppet tv-fredensborg.dk 30. juni 2019. Som ældre havde jeg ikke længere de nødvendige  kræfter.

Men så fik jeg anvist en ældrebolig af Fredensborg Kommune, så nu er jeg tilbage. Vil især skrive om behandlingen af ældre. I den pågældende sag, kan  man ikke bebrejde kommunen noget, tværtimod, de hjalp i en vanskelig situation. Men boligselskabet ? Artiklen kommer snart........
Mvh John Stæhr

Fri os for at Jehovas Vidner kommer rendende

Gør det ulovligt at trænge ind på privat område.

Det ringer på døren - man er midt i en telefonsamtale, men venter en vigtig pakke. Og så er det Jehovas Vidner, der igen forstyrrer med deres uønskede besøg - selvom vi utallige gange har bedt om, at lade os være i fred.

Lige meget hjælper det. Og i øjeblikket er det særlig slemt her i Nivå.

Lad os nu få en lov der forbyder dem at trænge ind på privat område. Forbyder dem, at kontakte os uden forudgående tilladelse. Det kan ikke være rigtigt, at disse påtrængende mennesker lovligt kan henvende sig uopfordret - det må stoppes.

Og de oplyser ikke umiddelbart hvem de er - men forsøger sig med alle mulige påskud. Vi spørger altid direkte - hvem er i? Hvor kommer i fra? Nølende får man så svaret Jehovas Vidner. Når man så beder dem om at gå, vil de have oplyst ens navn. Ellers kan vi jo ikke videregive, at I ikke vil have besøg - siger de. Jamen, jeg vil ikke stå registreret med mit navn i deres system. Og desuden er det ulovligt ifølge datatilsynet.

De skal bare holde sig væk.

Brug af cookies Vi anvender cookies på websitet til at huske dine indstillinger mens du besøger websitet. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.For at finde ud af hvilke cookies vi bruger og hvordan du sletter dem, se vores privacy policy.

Jeg accepterer cookies.

EU Cookie Directive Module Information